Info

Welkom op mijn site!

Ik ben Dion (1974), getrouwd en 2 kinderen (dochter en zoon).

In 1998 ben ik begonnen aan een jongensdroom, politieagent. Deze droom kwam helaas door ernstige rugklachten in het gedrang. Mijn ontspanning vond ik toen in de fotografie. Deze ontspanning werd mijn passie. Door deze passie ontstond Dion Ooijen Fotografie.

Ik vind het schitterend om een diversiteit aan mensen én emoties met mijn camera te mogen vastleggen. Of dit nu op een droevig of mooi moment in hun leven is; ik ga voor de volle tevredenheid van mijn cliënten. Daarnaast blijf ik mezelf ontwikkelen en verleng ik steeds mijn zoektocht naar mijn “beste” foto. 😉

Zoals op mijn portfolio te zien is, doe ik verschillende typen fotografie. Ik heb geen fotostudio en fotografeer dus altijd op locatie. Indien gewenst bouw ik op locatie een eenvoudige fotostudio op of huur ik een studio.

Na een fotoshoot, selecteer en bewerk ik alle foto’s individueel. Hierdoor zijn helderheid, contrast en kleur optimaal. Na de bewerking ontvang je een contactprint (PDF met daarin alle foto’s), zodat je thuis op je gemak alle foto’s kunt bekijken en bestellen. Voor trouwreportages en schoolfotografie maak ik een online, afgeschermd, fotoalbum, waar de foto’s bekeken en besteld kunnen worden.

Afhankelijk van je bestelling, ontvang je jouw bestelling, normaal gesproken, binnen 7 dagen.

Bij de contactprint ontvang je ook de factuur die je per bankoverschrijving betaald.

Door mij worden de Algemene Voorwaarden Dion Ooijen Fotografie gehanteerd.

U kunt mij via mijn contactpagina benaderen of bellen naar 06-43500344.